Smelling Roses

Autumn has finally arrived and I am looking forward to beautiful forest walks and hot chocolate, but a small part of me is not ready to let go of summ
er just yet. Thankfully, my favorite perfumes keep reminding me of summer for a little while longer. Just a word of warning: I prefer my perfumes very floral!

First up: Cartier’s Baiser Volé perfume. Not just a romantic name and beautiful bottle, but an amazing floral scent. I am currently on my second bottle, as I love the intense but simple lily scent. Not overpowering or overly sweat, this is a perfect day time perfume with decent lasting power.

My latest favourite is Miss Dior Blooming Bouquet. The adorable bottle with its little silver ribbon looks amazing on your dressing room table. The fragrance is sweat and floral, with an overtone of rose. The only downside: it only comes in an Eau de Toilette…if only Dior would make an Eau de Parfum!

P1420795

Ik kijk enorm uit naar de herfst: wandelen door herfstbladeren en warme chocomel met slagroom. Toch kan ik de zomer nog niet helem
aal loslaten en gelukkig heb ik mijn favoriete parfums of dat zomergevoel nog wat langer vast te houden. Een waarschuwing: ik hou heel erg van zoete en bloemerige parfums!

Mijn vaste parfum van het laatste jaar – ik ben bezig met het tweede flesje – is Baiser Volé van Cartier. Een romantische naam en een mooi klassiek flesje met een adembenemende bloemengeur. Het parfum ruikt naar lelies, zonder te zoet te worden en is heerlijk voor overdag.

Mijn nieuwste favoriet is Miss Dior Blooming Bouquet. Een superschattig roze flesje met een zilveren strik en een geweldige geur. Een zoete en bloemerig parfum, met als basis de roos. Het enige nadeel is er alleen een Eau de Toilette van bestaat, wat zou ik hiervan graag een Eau de Parfum op de kaptafel hebben staan.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s