Impulse Buy

I just failed miserably at navigating the little magazine stand near the checkout at my local supermarket. All I really needed was components to construct a hasty supper, but for some reason I noticed the latest Dutch version of Glamour…offering a free Essence Lash Princess Mascara! Whoopsie. Am I the only one to fall for these free little gifts?!

P1420854

Ik ging echt alleen maar naar de supermarkt om wat ingredienten te halen voor mijn avondeten, maar het lukte me helaas niet om langs het tijdschriftenrek bij de kassa te lopen zonder aankoop. Bij de laatste editie van Glamour zit een Essence Lash Princess Mascara en ik ben – net als de meeste Nederlanders – slecht in staat om gratis zaken te weerstaan. Hopelijk ben ik niet de enige?!

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s