Unboxing Trilogy

Scroll voor Nederlands naar beneden

My latest order from beautyexpert.co.uk just arrived and I just had to share it with you. I have been testing the Trilogy Advanced Natural Skincare series for the last couple of months and have fallen in love. A full review of these rosehip based products is coming up next week but this order contains my much needed second jar of the Vital Moisturising cream.

Having tried and loved their skin care range, I jumped at the chance to try out their Refresh&Shine Shampoo. This – of course – had nothing to do with the free gift when you purchased two products. The Powerfully Natural Radiance Restorers gift set includes a miniature Replenishing Night Cream, Active Enzyme Cleansing Cream and the new Hydra-Tone Softening Lotion. Expect reviews of these items in the coming months after I have tried and tested them.

P1420861

Mijn laatste online aankoop van beautyexpert.co.uk (een fijne maar verslavende site, je bent gewaarschuwd) kwam net binnen en ik wilde dit even met jullie delen. De laatste maanden gebruik ik de Trilogy Advanced Natural Skincare producten en ik vind ze echt geweldig. Een volledige review van deze naar roos ruikende biologische producten komt volgende week online, maar in deze bestelling zat mijn tweede potje Vital Moisturising Cream.

Na het succes van de huidverzorgingslijn leek het me een goed idee om de Resfresh&Shine shampoo van Trilogy te proberen. Dit had natuurlijk niks te maken met de leuke gratis kadoset bij aankoop van twee producten. De Powerfully Natural Radiance Restorers set bevat een mini versie van de Replenishing Night Cream, Active Enzyme Cleansing Cream en de nieuwe Hydra-Tone Softening Lotion. Ik ga deze nieuwe spulletjes de komende maanden uitvoerig testen en laat jullie daarna weten wat ik ervan vind,

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s