Garnier Micellar Cleansing Water

Ever morning and evening, I follow a multi-step skin care routine composed of cleansing, toning, and moisturising (at the very least). My little ritual not only relaxes me but also keeps my skin in good condition. Even so, there are rare moments when the idea of all those steps just makes me tiered and I get tempted to roll into bed without it. Those nights I reach for Garnier Micellar Cleansing Water, a quick and easy way to clean my face. This micellar water removes make up well and doesn’t leave your skin feeling dry, although I always follow it with a spritz of toner. It is also my preferred travel cleanser, as you can easily decant it into a small bottle and use it day and night.

P1420988

Elke ochtend en avond volg ik een gezichtverzorgingsroutine bestaande uit ten minste reiningen, tonen, en vochtinbrengen. Mijn ritueel maakt me helemaal onstpannen en houdt mijn huid in goede conditie. Desondanks zijn er van die momenten dat ik al moe word van het idee aan al die stappen en eigenlijk zo mijn bed in wil stappen. Op die avonden gebruik ik Garnier Micellar Cleansing Water, een snelle en makkelijke manier om mijn gezicht schoon te maken. Dit micellaire water verwijdert makeup op een efficiente manier zonder een trekkerig gevoel te veroorzaken. Ik vind het ook een hele fijne reiniger om mee te nemen op reis: even overgieten in een kleiner flesje en je kunt de reiniger ‘s ochtends en ‘s avonds gebruiken.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s