Top of the Tweezers

Scroll naar beneden voor Nederlands

Hanging on my sofa with a cup of tea and scrolling through my favourite beauty blogs is an (almost) daily occurrence. Usually this makes me feel relaxed but occasionally it makes me jump up and write down the name of a must-purchase product, which more often than not is something I would otherwise not have picked up. This is certainly the case for these tweezers: I have always thought them ridiculously expensive. However, after having read several rave reviews online and being subjected to one from my best friend (and key enabler of my shopping addiction) in person, I caved and bought these Tweezerman mini slant in Green Tea. It comes in a handy travel case and unsurprisingly I absolutely love them. They are much sharper then any other tweezers I have ever owned and make plucking my eyebrows so much easier!

tweezermanad.jpg

Bijna elke dag zak ik wel onderuit op de bank met mijn laptop en een kopje thee om mijn favoriete beauty blogs te lezen. Normaal gesproken is dit een heel ontspannende bezigheid, maar soms zorgt het ervoor dat ik naar mijn bureau ren om de naam van een product op te schrijven dat ik duidelijk ‘moet’ kopen. Dat is ook het geval met dit pincet: hoewel ik ze vaker in de winkel had gezien vond ik ze altijd veel te duur. Maar na het lezen van een aantal positieve online reviews en een overtuigend verkooppraatje van mijn beste vriendin ben ik toch gezwicht voor dit Tweezerman mini slant pincet in de kleur Green Tea. Het pincetje komt in een handig buisje zodat je het makkelijk in een handtas kunt doen zonder het kwijt te raken. Natuurlijk ben ik helemaal weg van dit pincet: het is veel scherper en daardoor is het zo makkelijk om fijne haartjes te pakken te krijgen!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s