Handy Accesories: Travel Spray

Strolling through Ici Paris – a Dutch chain of high end pharmacies – I noticed this nifty little perfume travel spray. It comes in three colors: black, silver, or gold. The metal case hides a small glass vial with a spray, which screws open and can be filled with your favourite perfume with the provided small plastic funnel. It is an easy and convenient system. I prefer it to the more expensive travel spray available in pharmacies, since you can open and clean this Ici Paris version whenever you want so you can change the perfume you carry. The best part is that it is currently on sale for 3,95 euro: an absolute bargain!

travelspraycoll.jpg

Tijdens een tripje naar de Ici Paris zag ik deze handige compacte tasverstuiver voor parfum. Hij is verkrijgbaar in drie kleuren: zwart, zilver of goud. De metalen buitenkant verhuld een klein glazen flesje met spray-dop, dat geopend kan worden en met behulp van een kleine bijgeleverde trechter gevuld worden met je favoriete parfum. Het is een makkelijk en compact systeem. Zelf vind ik het handiger dan de duurdere systemen die je ook bij de parfumerie of drogist kunt kopen, omdat deze versie van Ici Paris makkelijk geopend en schoongemaakt kan worden zodat je kunt wisselen van parfum. Je kunt de travelspray vinden bij Ici Paris voor 3,95 euo: een koopje!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s