Accessory Haul

Just a short post on a couple of accessories I have recently bought for my home and my phone. We have new store in town called Flying Tiger (I believe they are known as just Tiger in the UK) which is seriously addictive. It is Danish retailer which stocks fun and colorful goods at a really affordable price. They have great kitchen tools, office supplies, and just random nice products. A great place to shop for fun little birthday gifts or stocking fillers. I got a soap dispenser in a lovely deep raspberry color as well as two mugs in turquoise and green to hold my makeup and brushes. I also ordered some new headcase covers for my phone from ebay, including a sweet polka print and a cute little owl!

haul

Even een korte post over een paar woon- en telefoon accesories die ik laatst gekocht heb. We hebben hier tegenwoordig een filiaal van Flying Tiger, een verslavende winkel. Het is een Deens bedrijf dat allerlei grappig en kleurrijke spulletjes verkoopt tegen een schappelijke prijs. Ze hebben geweldige keukenspulletjes, kantoorartikelen, en allerlei andere hebbedingentjes. Het is een geweldige winkel als je op zoek bent naar een apart verjaardags- of sinterklaaskadootje. Ik heb een diep roze zeeppompje en twee mokken in turquoise en groen gekocht om mijn makeup en borstels in te zetten. Ook heb ik via ebay twee nieuwe headcase covers voor mijn telefoon bestelt: een schattig polkadot print en een uiltje.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s