Relaxing Sunday: Lush and Sali

Sunday is the best day for a little relaxation and pampering. Nothing much planned today but a visit to the gym, doing my nails, having a face mask, and lounging on the couch with a book and a nice cup of tea. Pretty Honest by Sali Hughes just arrived (#bloggermademebuyit) and I can’t wait. Her columns for the Guardian are brilliant: both witty and knowledgeable.

The face mask I will be using today is Ayesha by Lush. It is made of fresh ingredients and aims to brighten, tighten, and tone your skin. It doesn’t look particularly appealing in the jar and has a relatively runny consistency, making it difficult to apply to your face. Although my skin felt soft afterwards, I didn’t really see any of the tightening and brightening. You also have to keep in mind that the freshness of the ingredients means the mask only has a shelf life of three weeks (even less if the mask has been sitting in the store for a bit). I have tried several other Lush masks which I prefer to this one (Love Lettuce is one), but the short period in which you need to finish the product prevents me from buying them on a regular basis.

relaxing sunday

Zondag is de beste dag voor een beetje ontspanning. Vandaag heb ik niks gepland behalve een bezoekje aan de sportschool, het lakken van mijn nagels, een gezichtsmaskertje, en lekker hangen op de bank met een boek en een fijn kopje thee. Pretty Honest van Sali Hughes, een mooi koffietafelboek over schoonheid, is net binnen en ik kan niet wachten om het te lezen. Haar wekelijkse columns voor de Engels krant de Guardian zijn geweldig: leuk geschreven met geweldige tips.

Het gezichtsmasker dat ik vandaag ga gebruiken is Ayesha van Lush. Het is gemaakt van verse ingredienten en zou ervoor moeten zorgen dat je huid er strakker en jonger uitziet. Het ziet er niet bepaald lekker uit in het potje en is vrij vloeibaar, waardoor het lastig is om aan te brengen. Hoewel mijn gezicht wel zachter voelt, vind ik niet dat het masker verder veel doet. Het masker is maar drie weken houdbaar (en soms nog minder als het masker al een tijdje in de winkel heeft gestaan) vanwege de versheid van de ingredienten. Andere maskers van Lush die ik geprobeerd heb vind ik fijner dan deze (bijvoorbeeld Love Lettuce), maar vanwege de korte houdbaarheid koop ik deze maskers eigenlijk zelden.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s