Trilogy Mineral Radiance Mask

Trilogy is a natural beauty company from New Zealand and one of my favorite organic skin care brands. I have talked or perhaps more accurately raved about it before here, I particularly love their organic rosehip oil. So it is great that their Mineral Radiance Mask also contains this lovely ingredient, as well as kaolin clay and (wait for it) pohutukawa extract. This turns out to be a lovely tree from New Zealand (thanks Google). The mask is meant to cleanse, purify, and energize your skin. Apply a layer to your clean face and allow to dry before removing it with warm water and a cloth.

I really like this face mask, it has a great smell and it easy to apply in a thin layer. This means a little product goes a long way and a jar lasts forever. My skin feels soft after I use the mask and my skin seems a lot clearer after regular use. If you are looking for a good clay mask, this is definitely worth a try.

trilogy mineral radiance mask

Trilogy is een natuurlijk schoonheidsbedrijf uit Nieuw Zeeland en een van mijn favoriete merken voor natuurlijke huidverzorging. Ik heb hier eerder al eens enthiusiast verteld over enkele producten van Trilogy, ik ben vooral fan van hun organische rozenbottelolie. Daarom is het erg fijn dat het Mineral Radiance Mask ook dit geweldige ingredient bevat, naast kaolin klei en pohutukawa (jaja) extract. Dit blijkt een mooie boom uit Nieuw Zeeland te zijn (bedankt Google). Het masker moet je huid reinigen, zuiveren en energie geven. Breng een laag aan op een schoon gezicht en laat dit uitdrogen om het daarna te verwijderen met warm water en een washandje.

Ik vind dit gezichtsmasker echt super, het ruikt lekker en is makkelijk in een dun laagje aan te brengen. Dit betekent dat je elke keer maar een klein beetje masker nodig hebt, waardoor je lang met een potje kunt doen. Mijn huid voelt lekker zacht na gebruik en mijn huid heeft minder last van onzuiverheden na regelmatig gebruik. Als je op zoek bent naar een goed kleimasker, dan is dit zeker een aanrader.

Advertisements

3 thoughts on “Trilogy Mineral Radiance Mask

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s