November Empties

Almost December! I can’t believe November has gone so quickly and it is nearly Christmas. The end of November means another month of empties: I’ll walk you through the products I emptied in the past month and will provide a quick opinion about them.

empties.jpg

First up is the Essie Grow Stronger basecoat. This is one of my must have nail products: it prevents discoloration of the nail and helps them stay stronger. Best of all, the very natural color means you can also use it by itself in case of emergency! I will definitely be repurchasing this.

The Body Shop Early-Harvest Raspberry Shower gel was really nice: it reminded me of raspberry jam. A sweet but natural scent which I loved, but as a soap girl I will not be getting another bottle. Still highly recommended though if you prefer shower gels.

The MAC Mineralize Skinfinish Natural in Light Plus is one of my favorite powders ever. It has a lovely natural finish, never caky or powdery. It also lasts forever: it took me about a year of (almost) daily use to hit pan. This is definitely on my shopping list for my upcoming trip to San Fransisco.

The Revlon Photoready Perfecting Primer is another excellent primer. The pink tone means your skin immediately looks better after application. The primer is very effective and rather comparable to the Max Factor Facefinity Primer in both feel and performance. The lack of SPF is the only slight downside I can think of.

Finally, I ran out of the Sukin Facial Moisturiser. You can check out my complete review of this in an earlier post here. It is a decent organic moisturizer but just not hydrating enough for me during the colder winter months.


Alweer bijna December, wat is de tijd toch snel gegaan. Nog maar een paar weken tot de Kerst! Het einde van November betekend ook weer een post over de producten die ik deze maand heb opgemaakt: ik zal in ze kort bespreken en mijn mening geven.

empties.jpg

Als eerste de Essie Grow Stronger basecoat. Dit is een van mijn favoriete nagelproducten: het voorkomt verkleuring van je nagels en zorgt ervoor dat ze sterker worden. De natuurlijke roze kleur betekend dat de basecoat ook mooi staat als gewone lak in noodgevallen. Ik ga dit product zeker opnieuw aanschaffen.

De Body Shop Early-Harvest Raspberry Shower Gel was erg fijn: hij deed me heel erg denken aan frambozen jam. Een zoete maar natuurlijke geur, maar als zeep liefhebber zal ik niet nog een flesje kopen. Zeker aan te raden als je wel een fan bent van douchegel.

De MAC Mineralize Skinfinish Natural in Light Plus is een van mijn favoriete poeders. Het zorgt voor een mooi natuurlijk resultaat en ziet er nooit poederachtig uit. Je doet er ook erg lang mee: mijne heeft het ongeveer een jaar uitgehouden bij (bijna) dagelijks gebruik. Dit product staat hoog op mijn wensenlijst voor mijn komende reis naar San Fransisco.

De Revlon Photoready Perfecting Primer is een hele fijne primer. De roze tint betekend dat je huid er meteen beter uitziet na het aanbrengen. De primer is heel effectief en goed te vergelijken met de Max Factor Facefinity Primer, zowel in textuur als werking. Het enige nadeel in mijn ogen is het gebrek aan SPF.

Het laatste product dat ik opmaakte is de Sukin Facial Moisturizer. Je kunt mijn complete review van dit product in deze oude post teruglezen. Het is een prima dagcreme maar net niet hydraterend genoeg voor mijn huid in deze koude wintermaanden.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s