Dupe Alert: dark red polish

I love finding dupes for my favourite nail polishes and today I want to discuss the perfect dark deep red tone you simply have to have for winter. The most famous polish in this colour is Victoria by Nails Inc (see my original post here). I have found not one but two perfect dupes for this in my collection, great news for those areas of the world were Nails Inc can be difficult to get! Rimmel Pro in Red Award (394) and Max Factor Glossfinity in Ruby Fruit (185) are both perfect dupes of Victoria. I prefer the Max Factor one, which is slightly thicker and easier to work with, but they are all very close in tone, coverage, and durability.

dupedarkred

Ik vind het superleuk om zogeheten dupes (of dubbelgangers) van mijn favoriete nagellakjes te vinden en vandaag wilde ik twee dupes late zien van de perfecte diep donkere rode tint die je echt moet hebben deze winter. De meest bekende lak in deze kleur is Victoria door Nails Inc (zie mijn originele review hier). Ik heb niet een maar twee geweldige dubbelgangers voor deze lak gevonden in mijn collectie, heel fijn omdat Nails Inc nog steeds moeilijk te krijgen is in Nederland. Rimmel Pro in Red Award (394) en Max Factor Glossfinity in Ruby Fruit (185) zijn beide perfecte look-a-likes van Victoria. Ik vind de Max Factor lak iets fijner, net even wat dikker en makkelijker om mee te werken, maar ze zitten allemaal dicht bij elkaar in kleur, dekking, en houdbaarheid.

Advertisements

9 thoughts on “Dupe Alert: dark red polish

  • Anne January 27, 2015 / 10:53 am

   Glad it is helpful 😀

   Like

  • Anne January 27, 2015 / 10:54 am

   Thanks Amy 😀

   Like

 1. TheGlamGala January 23, 2015 / 5:12 pm

  Hello beautiful! You’ve been nominated for the Liebster Award!! Check out my latest blog post for the details!!

  Liked by 1 person

  • Anne January 27, 2015 / 10:56 am

   Thanks so much! I have done the Liebster award before but I really appreciate the nomination 😀

   Liked by 1 person

 2. Sanae January 23, 2015 / 11:26 am

  Ben nu wel benieuwd naar Max Factor, maar normaal gesproken vind ik de kwaliteit van Max Factor niet zo denderend..

  Liked by 1 person

  • Anne January 27, 2015 / 10:57 am

   Hij blijft bij mij redelijk zitten, vergelijkbaar met Rimmel. Maar ik ben het met je eens dat Max Factor erg wisselend is van kwaliteit.

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s