Multitasking Miracle: Trilogy Everything Balm

My love for Trilogy products is well documented on this blog and I will be doing some additional reviews in the coming weeks. First up is the Everything Balm, an aptly named little multitasker in a pretty little pot. This balm contains rosehip, echinacea and pawpaw. Trilogy maintains it can be used for pretty much anything, including chapped lips, cracked or dry skin, cuticles, and the list goes on.

trilogy balm

Unsurprisingly, I really adore this product. It works well on dry patches of skin and as a cuticle balm, but in my opinion this truly becomes miraculous in taking care of chapped lips in cold winter weather. Every year, my lips get dry and chapped in the cold no matter how careful I try to be. This balm is the best in bringing my lips back to normal, simply apply a decent layer before bed time and wake up with hydrated lips!


Mijn liefde voor het organische merk Trilogy is hier al eerder voorbij gekomen en in de komende weken zullen er nog enkele reviews verschijnen van verschillende Trilogy producten. Als eerste de Everything Balm, een veelzijdig product met een goed gekozen naam in een schattig klein potje. Deze balsem bevat rozenbottelolie, echinacea en pawpaw (een tropische fruitboom). Trilogy beweerd dat dit goedje overal goed voor is, onder andere voor droge lippen, huid, nagelriemen en nog veel meer.

trilogy balm

Het is natuurlijk geen verrassing dat ik dit product super vind. Het werk erg goed op droge plekjes en als verzorging voor je nagelriemen, maar dit product is pas echt geweldig als lippenbalsem in de koude wintermaanden. Elk jaar worden mijn lippen droog en pijnlijk in de kou, hoe voorzichtig ik ook probeer te zijn. Een lekker laagje van deze balsem voor het naar bed gaan en mijn lippen zijn ‘s ochtends weer als nieuw!

Advertisements

5 thoughts on “Multitasking Miracle: Trilogy Everything Balm

 1. annie'sbeauty... January 27, 2015 / 9:13 pm

  I have one of these multi-tasking balms on my wish list too! but I can’t decide on the brand… LOL decisions, decisions…
  lots of xx

  Like

  • Anne January 27, 2015 / 10:49 am

   Absolutely Amy!

   Like

 2. Sanae January 26, 2015 / 3:22 pm

  Het lijkt me een fijne balsem, maar wat voor geur heeft ie?

  Liked by 1 person

  • Anne January 27, 2015 / 10:52 am

   Goede vraag! De balsem heeft een hele milde geur, die na het aanbrengen al snel verdwijnt. Een beetje roos-achtig met een hint citrus zou ik zeggen!

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s