Tried&Trusted: Loreal Express Eye Makeup Remover

As a girl who often wears waterproof mascara and eyeliner, a good dual phase eye makeup remover is essential. I have been testing several over the last few months – not always with great results as you can read here – but recently reverted back to an old favorite of mine: the Loreal Express Eye Makeup Remover. I think this might be one of the first products I bought as a teenager and this tried and trusted product still works wonders for me.

lorealeye

My eyes can be rather sensitive, but this product never stings or irritates them. It removes eye makeup and long lasting lip products efficiently and without excessive rubbing or tugging (which is really a no-no in the sensitive eye area). Although it leaves your eye area with a mild oily residue, this is easily removed with a dry cotton pad and it doesn’t affect my sight in any way. Finally, the packaging is great to travel with. In all, truly the eye makeup remover to beat!


 

Een goede waterproof oog makeup remover is een essentieel onderdeel van mijn routine, aangezien ik vaak waterproof mascara en eyeliner draag. Ik heb er de laatste maanden een aantal getest – niet altijd met de beste resultaten zoals je hier kunt lezen – maar ben recent weer overgestapt naar een oude favoriet: de Loreal Express Oog Makeup Remover. Als ik het me goed herinner is dit een van de eerste verzorgingsproducten die ik als tiener kocht en het is en blijft een superproduct.

lorealeye

Mijn ogen kunnen soms gevoelig zijn, maar dit product irriteert of prikt nooit. Het verwijdert oogmakeup en longlasting lipstick efficient en zonder de noodzaak tot veel wrijven of trekken (echt niet goed voor de gevoelige huid rond je ogen en je wimpers). Hoewel het een licht olie-achtig laagje achterlaat, is dit makkelijk te verwijderen met een droog wattenschijfje en het maakt mijn zicht nooit troebel. De verpakking is ook superhandig voor op reis. Alles bij elkaar, echt mijn favoriete waterproof oogmakeup remover.

Advertisements

9 thoughts on “Tried&Trusted: Loreal Express Eye Makeup Remover

 1. ingrid February 1, 2015 / 6:21 pm

  I always use Yves Rocher but I might try this one !

  Liked by 1 person

  • Anne February 1, 2015 / 6:43 pm

   Oh, I haven’t tried that one yet. Might keep an eye out for it πŸ™‚

   Like

  • Anne February 1, 2015 / 5:06 pm

   It can be such a hassle when you are sensitive, hope it works for you πŸ™‚

   Like

 2. Sanae February 1, 2015 / 10:31 am

  Dit artikel komt echt op een goed moment! Ik was op zoek naar eentje voor gevoelige ogen! Ik ga deze ook eens proberen.

  Liked by 1 person

  • Anne February 1, 2015 / 11:36 am

   Het blijft voor mij echt de beste! En zeker niet duur: er is geregeld een tweede gratis aanbieding bij kruidvat of etos πŸ™‚ Hoop dat hij voor jou ook goed werkt, gevoelige ogen blijft lastig.

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s