Testing Three New Foundations

New foundations, Loreal Infallible 24H Matte, True Match and Etos Skin Hydrating Foundation

So, I seem to be having a base moment. I am obsessed with a flawless base right now and with my skin reaching the palest winter shade – who knew it could possible get even paler – I was struggling to find the right match among my favourite few. Enter a little budget foundation haul.

I went on a little shopping spree and bought three. In my defence, Loreal had a buy 2, get 1 free deal, so I technically purchased only two. I just wanted to show you what I got, full reviews will come online in the coming weeks/months after I have thoroughly tested each one.New foundations, Loreal Infallible 24H Matte, True Match and Etos Skin Hydrating Foundation

Etos Skin Hydrating Foundation – Vanilla

Etos is a Dutch pharmacy that has recently revamped its entire make-up range. This new foundation is an absolutely lovely colour, the yellow undertone makes it universally flattering. The hydrating bit in the name is very serious though: this stuff is very moisturising on my dry skin, maybe even a little too much so! I don’t think this will work well on normal or oily skin.

New foundations, Loreal Infallible 24H Matte, True Match and Etos Skin Hydrating FoundationLoreal Infallible 24h-Matte Foundation – 11 Vanilla

This was the Loreal foundation on my wishlist, having read so many lovely reviews on beauty blogs. I can really see why everyone likes this so much: great coverage, a matte but not one-dimensional finish, and great lasting power. Loving it!

Loreal True Match Foundation in 2.R/2.C Rose Vanilla

Who can resist a buy one, get one free offer?Β I sure can’t, so I picked up this for free. Unfortunately, they were out of 2N which I think would have been a slightly better match, even though the difference between the testers was very small. I have only worn it once so far and I like it, but I have a feeling the Infallible Matte one is the winner for me.New foundations, Loreal Infallible 24H Matte, True Match and Etos Skin Hydrating FoundationI just noticed there is a clear theme in the colour names. It turns out that despite the clear differences in the swatches, my current skin colour seems to be Vanilla! I will put full reviews online as I put these through there paces: which do you want to read about first?


 

New foundations, Loreal Infallible 24H Matte, True Match and Etos Skin Hydrating FoundationIk heb op dit moment een beetje een basis momentje. Ik ben echt geobsideerd door een vlekkenloze huid en nu mijn huidskleur de lichtste wintertint bereikt heeft – lichter kan bijna niet – was het lastig op de juiste match te vinden tussen mijn favoriete foundations. Tijd voor een budget foundation haul dus.

Ik ging even shoppen en kocht er gelijk drie (oeps). Ik moet er wel bij zeggen dat Loreal een 2 kopen, 1 betalen actie had, dus technisch gezien kocht ik er maar twee. Vandaag wil ik jullie kort laten zien wat ik gekocht heb, de volledige reviews kun je verwachten in de komende maanden nadat ik de foundations grondig getest heb.New foundations, Loreal Infallible 24H Matte, True Match and Etos Skin Hydrating Foundation

Etos Skin Hydrating Foundation – Vanilla

Etos heeft laatst de hele make-up collectie vernieuwd en het ziet er echt super uit. Deze nieuwe foundation is echt een mooie kleur, de gele ondertoon staat iedereen mooi. Het hydraterende gedeelte van de naam is wel echt serieus: zelfs op mijn droge huid is deze heel verzorgend, misschien zelf een beetje te! Ik denk niet dat dit goed gaat werken voor meiden met een normale of vette huid.

New foundations, Loreal Infallible 24H Matte, True Match and Etos Skin Hydrating FoundationLoreal Infallible 24h-Matte Foundation – 11 Vanilla

Dit was de Loreal foundation op mijn verlanglijstje, nadat ik zoveel goede reviews had gelezen op beauty blogs. Ik snap meteen waarom iedereen deze top vind: goede dekking, een matte maar niet een-dimensionale finish, en hij blijft lekker lang zitten. Top!

Loreal True Match Foundation in 2.R/2.C Rose Vanilla

Wie kan er nu een twee halen, een betalen aanbieding weerstaan? Ik in ieder geval niet, dus ik nam deze foundation gratis mee. Helaas was de kleur 2N op: ik denk dat dit net een betere kleurmatch was geweest, maar het kleur verschil tussen de twee testers was wel erg klein. Ik heb deze pas een keer gedragen en vind hem fijn, maar ik heb het idee dat de Infallible Matte versie de winnaar gaat worden.New foundations, Loreal Infallible 24H Matte, True Match and Etos Skin Hydrating FoundationHet valt me net op dat er een grappig thema in de kleur namen zit. Blijkbaar is mijn huidige huidskleur Vanilla, ondanks het flinke verschil tussen de foundation kleuren in de swatches. Ik zal de complete reviews online zetten als ik ze allemaal grondig getest heb: hebben jullie nog een voorkeur voor de volgorde?

Advertisements

29 thoughts on “Testing Three New Foundations

 1. Talking About Beauty December 27, 2015 / 12:13 am

  Great stuff πŸ™‚ Love the True Match and heard very good stuff on the Infallable one would love to hear more abut thato

  Liked by 1 person

 2. Gabriela Amanda December 23, 2015 / 6:03 pm

  Hoi Anne, Wat een leuke blog heb je. Ik was zojuist bij de Etos. Zoekende naar mijn vroegere Etos Moisture Care make-up nummer 2, maar wat blijkt?! UIt het assoritiment. Waarom gaat iedere keer mijn favo foundation uit het assortiment. Ik heb nu dus de Etos Skin Hydrating foundation Warm beige gekocht. Ben erg benieuwd wat het gaat doen. Zelf ik een normale huid, met een vettige Tzone. Bedankt voor de info iig en keep on blogging πŸ™‚ xxx

  Like

  • Anne December 23, 2015 / 8:04 pm

   Hi Gabriela! Dank je wel! Echt zo vervelend als je favoriete foundation uit het assortiment gaat he! Had ik zelf met de photo finish van Catrice. Ik ben erg benieuwd wat je van deze foundation vind, laat je het me weten?!
   groetjes
   Anne

   Like

 3. plus+beauty27 December 10, 2015 / 12:03 am

  I used to use the True Match for the longest time! Lately I have been using the Infalliable one and I love it!! πŸ™‚ xo

  Liked by 1 person

  • Anne December 10, 2015 / 12:47 pm

   Both are lovely, but the infallible is winning it for now πŸ™‚ xx

   Liked by 1 person

   • plus+beauty27 December 12, 2015 / 3:55 am

    Yes I LOVE the infalliable! I thought you might like that one more. πŸ˜‰ xx

    Liked by 1 person

  • Anne December 10, 2015 / 12:57 pm

   Do try it, it is really living up to its rep so far. Hope you have a great holiday season as well πŸ˜€

   Liked by 1 person

 4. sharonbeautyprime December 8, 2015 / 7:27 pm

  I haven’t tried the L’oreal Infallible foundation before but for Buy One Get 1 FREE, I couldn’t resist either. I enjoyed reading your post.

  Liked by 1 person

 5. Tami December 8, 2015 / 4:53 pm

  I love the L’Oreal Infallible foundation! πŸ˜πŸ’• great choice πŸ‘πŸΌ

  Liked by 2 people

 6. stashmatters December 8, 2015 / 4:21 pm

  BOGO offers are the BEST! We don’t get those too often, usually it’s Buy 1 get another 50% off which isn’t as enticing… overall I’m only 25% – you can’t fool me!! πŸ˜›
  I’m so jealous that the L’Oreal True Match in Europe come with a pump! The ones in North America are terrible with a WIDE opening – for such a fluid foundation, it’s just not ideal. The Etos packaging looks really good too!
  Haha… you’re so “vanilla”. πŸ˜‰

  Liked by 1 person

  • Anne December 10, 2015 / 1:03 pm

   Oh I hate those offers as well: like none of us realise you are actually only giving us 25 % off!
   Yours don’t have a pump? That is strange, but you do have a much better shade selection (here I can only get about ten colors).
   Vanilla all the way…waiting for Mr Grey to pop up now πŸ˜‰

   Like

 7. fivezero December 8, 2015 / 3:31 pm

  I love that your True Match comes in a pump bottle!! Ours comes in a little bottle with no pump 😦 It’s a very nice foundation, though. I haven’t tried Infallible – should be on my wishlist!

  Liked by 1 person

  • Anne December 10, 2015 / 1:04 pm

   I hadn’t realised yours didn’t have a pimp..so silly. But then we only get ten shades and you have so much more choice πŸ˜‰

   Liked by 1 person

   • fivezero December 15, 2015 / 4:49 pm

    Ahh, why can’t these companies sort it out?! LOL. Always a drawback.

    Liked by 1 person

 8. Fashionandbeautyobsessed December 8, 2015 / 9:34 am

  I love L’oreal infallible foundation! It has been my go to foundation this winter!! I love how it doesn’t feel that heavy on your skin xx

  Liked by 1 person

  • Anne December 8, 2015 / 9:38 am

   Everyone just loves the stuff and I think I can see why. Just need to play around with my primers to see what works best. Do you combine it with a primer? xx

   Liked by 1 person

   • Fashionandbeautyobsessed December 10, 2015 / 9:32 am

    I’ve been using the hourglass veil primer! I don’t like using it without a primer xx

    Liked by 1 person

    • Anne December 10, 2015 / 12:43 pm

     Same here, I prefer it with a primer. Haven’t tried the hourglass yet but it sounds wonderful!

     Liked by 1 person

     • Fashionandbeautyobsessed December 13, 2015 / 8:58 am

      It simply is wonderful! Xx

      Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s