Catching Up with Doves&Roses #2

Catching Up with Doves and Roses

Time to catch up with what has been happening on Doves&Roses recently! I have collected my favorite posts and products featured on the blog in the last month. Before we have a look, I might have been a little absent in the comments and on social media lately. That is because I had a major graduate school deadline coming up: I have just handed in the first draft of my dissertation. No worries, I will be getting back on track during the Christmas holiday both with the blog and my personal life πŸ˜‰Β Let’s have a look at my four favorite posts from the last month

My New Tools

This Zoeva set contains twelve amazing eye brushes in a lovely faux leather clutch. The right tools make applying eye make-up so much easier and these are some of the best brushes I have tried. Read all about them here: Brush Heaven.

Best Foundation Hack

Have you ever struggled with applying foundation to your drier skin or any dry patches? Has it come out looking cakey? Just add a drop of face oil to your foundation before applying it and it will go on look a dream and give you a great glowing finish. Try it, wish I had sooner. Read more about it here: Best Foundation Hack.

Struggling with your Lips

Winter always plays havoc on my lips, making them crack and peel. Not the best look if you want to wear those amazing seasonal reds and berry tones. This Ren Lip Balm has been a life saviour for me, read more about it here: Taking Care of your lips.

Best Berry Lipstick

I have found a new lipstick love: Red Ego. I received a sample of this aptly named Pure Color Envy Sculpting Lipstick by Estee Lauder and I am very tempted to run out and buy it. See a swatch of this and three other colors right here: Pure Color Envy.

Those were my favorite posts from the last month. I cannot wait for the holiday season and some proper relaxation with friends and family.


 

Catching Up with Doves and Roses

Tijd om weer even bij te kletsen over wat er hier op Doves&Roses is gebeurt de laatste tijd! Ik heb mijn favoriete posts en producten van de laatste maand hier verzamelt. Voordat we die bekijken, wil ik even zeggen dat ik wel wat afwezig ben geweest in het commentaar en op social media de laatste tijd. Ik had namelijk een nogal belangrijke deadline: de eerste versie van mijn dissertatie moest ingeleverd worden. Maak je geen zorgen, met de kerst heb ik lekker de tijd om weer op orde te komen met mijn blog en mijn leven πŸ˜‰ Laten we maar eens kijken naar mijn vier favoriete posts van de laatste maand.

Mijn Nieuwe Kwasten

Deze Zoeva set bevat twaalf geweldige oog make-up kwasten in een mooie nepleren clutch. De juiste kwasten maken het aanbrengen van mijn oog make-up zo veel makkelijker en dit zijn echt de beste die ik geprobeerd heb. Lees er hier alles over:Β Brush Heaven.

De Beste Foundation Tip

Heb jij wel eens moeite met het mooi aanbrengen van je foundation op een drogere huid of droge plekjes? Ziet het er wel eens raar uit? Meng gewoon een druppeltje gezichtsolie met je foundation en het glijdt over je huid en geeft je een mooie gloed. Probeer het eens, ik had het eerder moeten doen. Lees er hier meer over:Β Best Foundation Hack.

Lip Problemen

De winter is altijd zo slecht voor je lippen, die vervelende velletjes en pijnlijke plekjes. Niet echt handig als je graag een mooie rode of bessenkleurige lipstick draagt. Deze Ren lip balsem helpt mij de winter door, lees er hier over: Zorg voor je Lippen.

Beste Nieuwe Lippenstift

Ik ben helemaal verliefd op een nieuwe lippenstift: Red Ego. Ik kreeg een tester van de toepasselijk genaamde Pure Color Envy Sculpting Lipstick van Estee Lauder en ik denk er sterk over om deze heel snel aan te schaffen. Kijk hier voor de swatch van deze en drie andere kleuren:Β Pure Color Envy.

Dit waren mijn favoriete posts van de laatste maand. Ik kan niet wachten voor op de feestdagen en even lekker relaxen met vrienden en familie.

Advertisements

13 thoughts on “Catching Up with Doves&Roses #2

 1. Lonneke December 17, 2015 / 9:35 pm

  De Zoeva kwasten zijn zo mooi! Gelukkig is het bijna kerst voor je πŸ˜‰

  Liked by 1 person

  • Anne December 21, 2015 / 12:18 pm

   Zoeva is echt geweldig. Die nieuwe rose gouden versies zien er ook geweldig uit πŸ™‚

   Like

 2. Karen Rees December 17, 2015 / 9:25 pm

  I LOVE that you’re doing this Anne, I’ve a few of your posts open in a multitude of browser windows to catch up on woo hoo… and (dangerously) keeping my shopping list close to hand – just in case πŸ˜‰ hehe XXXXX

  Liked by 1 person

  • Anne December 21, 2015 / 12:18 pm

   hihi well I copied the idea from the best blogger I know πŸ˜€

   Liked by 1 person

   • Karen Rees December 22, 2015 / 1:14 am

    Oooooh do pass on their details…. I’d love to check them out lol lol *blushing* You’re just too darn lovely – same to you blogging twinny, a true inspiration for me… AND you introduced me to my perfect red lippy ❀ Win win for us both I'd say hehe XXXXXX

    Liked by 1 person

  • Anne December 21, 2015 / 12:19 pm

   Thanks πŸ˜€

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s