February Empties: Skincare Central

February Empties with Bettes Skincare, Hema, Nuxe, and Ren

Time for another set of empties and once again it is mostly skincare products, perhaps not that much of a surprise as I tend to ramp up my skincare routine in winter. Let’s have a little look!

Ren Rosa Centifolia Cleansing Gel

A lovely luxury sample containing a whopping 50 ml that I took on my recent city trip. Great for travel and a lovely cleanser in its own right, but in winter I prefer a richer texture for that extra bit of luxury.

February Empties with Bettes Skincare, Hema, Nuxe, and Ren

 

Ren Vita Mineral Daily Supplement Moistursing cream

The second Ren mini I brought on my trip is this moisturiser and it was wonderful. Great hydration, even in the colder Scottish winter weather, and a lovely texture. I might purchase a full size of this next winter.

Bettes Handmade Organic Skincare Beauty Serum

This beauty serum is a mixture of natural oils and herbs hand crafted in Denmark. It provides a great boost to bring out your skin’s natural radiance. I have loved using this because of the amazing skincare properties and the fact that is is handmade, organic, and environmentally friendly make it even better!

February Empties with Bettes Skincare, Hema, Nuxe, and Ren

Hema Bye Bye Eye Makeup Remover Lotion

This is a typical love or hate product. It works wonders on even the most stubborn eye make-up, but does leave an oily film on the lids. I don’t really mind, but I can imagine some of you will.

 

Nuxe Reve de Miel Hand and Nail Cream

Finally something that doesn’t go on my face. I also finished my mini version of this hand cream. I will definitely be repurchasing this because of the absolutely amazing fragrance. Sweet and slightly tropical, this brings back happy memories for some reason (I haven’t figured out what exactly it reminds me off, just that it is good).

February Empties with Bettes Skincare, Hema, Nuxe, and Ren

All of these products are lovely. I am definitely looking forward to trying some more ren stuff down the line and that tropical Nuxe hand cream is coming home with me soon.

 


 

February Empties with Bettes Skincare, Hema, Nuxe, and Ren

Alweer tijd voor een post vol leeggemaakte producten en deze keer is het vooral huidverzorging.  Misschien geen grote verrassing aangezien ik mijn routine deze winter bijna religieus heb gevolgd. Laten we eens kijken!

Ren Rosa Centifolia Cleansing Gel

Een mooie grote tester met wel 50 ml reiniger die ik laatst meenam op een city trip. Handif om mee te reizen en op zichzelf een goede reiniger, maar ‘s winters heb ik net een dikkere textuur nodig voor mijn droge huid.

February Empties with Bettes Skincare, Hema, Nuxe, and Ren

Ren Vita Mineral Daily Supplement Moistursing cream

De tweede Ren tester die ik meenam op mijn reisje was deze dagcreme en die was geweldig. Super hydratatie, zelfs in het koude Schotse winterweer, en een fijne textuur. Ik denk dat ik volgende winter een grote versie aanschaf.

Bettes Handmade Organic Skincare Beauty Serum

Dit serum is een handgemaakt mengsel van natuurlijke olieen en kruiden uit Denemarken. Het geeft je huid echt een mooie natuurlijke gloed. Ik ben er dol op vanwege het goede effect op mijn huid en dat het daarnaast ook nog handgemaakt, natuurlijk, en goed voor het milieu is is mooi meegenomen.

February Empties with Bettes Skincare, Hema, Nuxe, and Ren

Hema Bye Bye Eye Makeup Remover Lotion

Dit is echt een product dat je helemaal geweldig of drie keer niks vindt. Het verwijdert de meest hardnekkige oog make-up met gemak, maar laat wel een olie laagje achter op je ogen. Vind ik niet erg, maar niet iedereen vindt dat fijn.

Nuxe Reve de Miel Hand and Nail Cream

Eindelijk een product dat niet op mijn gezicht gesmeerd word. Ik heb ook deze mini tube handcreme opgemaakt. Ik ga deze zeker nogmaals aanschaffen vanwege de hemelse geur. Zoet en een beetje tropisch, deze geur roept prettige herinneringen bij me op (Ik weet nog niet precies waar het me aan herinnert, alleen dat ik het super vind).

February Empties with Bettes Skincare, Hema, Nuxe, and Ren

Al deze producten zijn top. Ik ga snel wat meer spulletjes van Ren proberen en die tropische Nuxe handcreme ga ik snel kopen.

Advertisements

6 thoughts on “February Empties: Skincare Central

 1. fivezero February 25, 2016 / 2:36 pm

  The Ren moisturizer sounds fabulous! And I love the scent of Nuxe products, too 🙂

  Liked by 1 person

  • Anne February 26, 2016 / 9:44 am

   Nuxe is just so good with fragrance, their moisturisers smell lovely as well.

   Liked by 1 person

  • Anne February 26, 2016 / 9:44 am

   A really lovely product 🙂 Great green credentials.

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s